Voorleesuurtjes

Bij de Bibliotheek de Plataan hebben we regelmatig voorleesuurtjes voor baby's, peuters en kleuters.

Samen met jonge kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook de taal- en spreekontwikkeling en het prikkelt de fantasie. Het belangrijkste: je baby, peuter of kleuter beleeft er veel plezier aan. Zo worden kleintjes grote lezers.

Na zo'n voorleesuurtje kan je natuurlijk wat nieuwe boeken uitzoeken voor thuis, want vaak voorgelezen worden is heerlijk. Je kindje kan gratis lid worden van de Bibliotheek.

Kijk in onze agenda om te zien wanneer er weer een voorleesuurtje is.De Voorleeshoek

Voorgelezen worden uit bekende prentenboeken met beeld en muziek, dat is fijn. Voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

Login bij De Voorleeshoek

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar de Voorleesfilmpjes

Ken je Boekstart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

Naar Boekstart.nl

📱 E-books en 🎧 luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl